25% korting op een pakketprijs voor starters

25% korting op een pakketprijs voor starters

8 april 2019
/ / /
Comments Closed

Ben je onlangs voor jezelf begonnen of heb je plannen om te starten met een eigen bedrijf? Als startende ondernemer komt er veel op je af. Een juiste en overzichtelijke administratie verdient de nodige aandacht. Kubus Doetinchem helpt je hier graag bij. Wij ondersteunen je bij het opzetten van een financiële administratie en informeren je over diverse fiscale faciliteiten. Om je tegemoet te komen in de kosten bij jouw opstart bieden we je het eerste jaar 25% korting op onze pakketprijs. Zo kun je met een gerust hart ondernemen en weet je van tevoren hoeveel en waarvoor je betaalt. Bovendien heb je één aanspreekpunt voor al je fiscale en ondernemersvragen. Wil je hierover meer weten? Bel ons dan voor een kennismakingsgesprek: 0314-362 126.