Bedrijfsreportage Kubus in AchterhoekBIZ

Bedrijfsreportage Kubus in AchterhoekBIZ

18 december 2019
/ / /
Comments Closed

In het ondernemersmagazine AchterhoekBIZ van december 2019 is een mooie bedrijfsreportage verschenen over Kubus Doetinchem en Kubus ‘s-Heerenberg.

Bedrijfskundig en financieel specialist Kubus laat ondernemers groeien!

Zelfstandig ondernemers én mkb-bedrijven zijn gericht op resultaat, rendementsverbetering en een professionele bedrijfsvoering. Elke fase van het ondernemerschap kent daarbij eigen uitdagingen en vragen. Kubus Doetinchem en Kubus ’s-Heerenberg streven ernaar dat elke ondernemer financieel gezond is. Zakelijk en privé. Door de administratie en belastingen uit handen te nemen én door deskundige bedrijfskundige begeleiding. En dat alles voor een van tevoren afgesproken scherpe prijs.

De Kubus Coöperatie is een sparringpartner waar alle voordelen van online boekhouden en persoonlijk contact samenkomen. Of je nu met een bedrijf wilt beginnen, wilt groeien of verkopen,  Kubus heeft alle disciplines in huis om bedrijven financieel en fiscaal optimaal te begeleiden en van advies te voorzien. De cijfers zijn er het fundament en moeten uiteraard op orde zijn. “Onze klant moet vooral ondernemer kunnen zijn, zich kunnen richten op zijn of haar talent, focussen op wat écht belangrijk is en ambities kunnen verwezenlijken”, vindt John Brands, eigenaar van Kubus Doetinchem en voorzitter van de coöperatie. Als ondernemer en bedrijfskundige heeft hij uitgebreide ervaring in het leiden van zowel kleine als grote bedrijven. “Wij kunnen ontzorgen door de volledige administratie uit handen te nemen. Onze meerwaarde zit in breed en compleet ondernemersadvies. We verdiepen ons in de klant en alles er omheen. We geven tips, denken proactief mee en helpen om een gezonde onderneming te maken. Het persoonlijke advies maakt het werk ontzettend mooi. Het gaat immers om de mens achter de cijfers. We investeren dan ook bewust in relatiebeheer.”

Online boekhouden

Ondernemers willen direct weten hoe hun bedrijf ervoor staat. “Voor online boekhouden bij Kubus hoeven zij geen investeringen te doen en hebben zij 24/7 en overal realtime inzicht in de cijfers”, vertelt René Böhmer, eigenaar van Kubus ‘s-Heerenberg. “Tegen een scherp tarief en vaste pakketprijs krijgen zij gemak en inzicht en het stelt ons als adviseurs in staat om advies te verstrekken. Zonder meerkosten. Ondernemers kunnen zelf het nodige doen, afhankelijk van hun wensen. Bovendien krijgen starters 25 % korting in het eerste jaar!”

Kubus Coöperatie: groot netwerk

John en René en hun teams werken onderling veel samen en maken gebruik van elkaars kennis en ervaring. “Onze medewerkers zijn moderne professionals, die luisteren naar de markt en naar klanten”, zegt René. “We maken onderdeel uit van een landelijke coöperatie van samenwerkende administratiekantoren, accountants en belasting- en bedrijfsadviseurs. Hierdoor beschikken we over een heel brede kennis en professionals op het gebied van onder andere subsidies, verzekeringen, in- door- en uitstroom van personeel, bedrijfsopvolging, rechtsvormen, marketing en loonadministratie. Een grote financiële dienstverlener, met een klein prijskaartje. Persoonlijk en om de hoek!”