“Ik draag graag bij aan continuïteit en groei”

“Ik draag graag bij aan continuïteit en groei”

27 december 2019
/ / /
Comments Closed

Als assistent accountant en kantoorleider is Patrick Verlangen gericht op groei en ontwikkeling van zowel Kubus Doetinchem als klanten. Al bijna zes jaar werkt de inwoner van Zevenaar met veel plezier bij de coöperatie.

Fiscaal en bedrijfseconomisch advies op maat, een kritische sparringpartner, het ondersteunen van klanten bij de financiële administratie, Patrick Verlangen noemt zichzelf allround. In 2014 kwam hij bij Kubus Doetinchem terecht. “Ik zocht een nieuwe uitdaging bij een relatief klein maar professioneel administratiekantoor. Direct viel me op hoe collegiaal iedereen hier met elkaar omgaat. Het is een gemotiveerde, laagdrempelige en professionele organisatie waar ik me direct thuis voelde.”

Persoonlijk en toekomstgericht

Ondernemers krijgen bij Kubus Doetinchem een vast aanspreekpunt voor al hun financiële zaken. “Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend”, vindt Patrick. “Ze krijgen meerdere expertises bij één persoon, iemand die goed op de hoogte is van de klantsituatie én persoonlijke aandacht. We zijn gemakkelijk bereikbaar en klanten krijgen snel een antwoord. Vragen gaan niet over meerdere schijven en dat kost niets extra. Bovendien kunnen we bij specialistische vragen een beroep doen op collega’s uit de coöperatie. We willen de beste situatie voor klanten en bouwen samen met hen aan een financieel gezonde toekomst.”

Ondernemen

In een markt die continu verandert, verandert ook Kubus Doetinchem mee om steeds meer voor klanten te kunnen betekenen. Patrick draagt graag zijn steentje bij aan het succes van Kubus en van ondernemers. “Mijn doel is me verder te ontwikkelen tot toekomstig franchisenemer van Kubus. We zijn een organisatie met veel kennis, ervaring en drive. Het lijkt me enorm mooie uitdaging om op mijn manier te ondernemen en bij te dragen aan de continuïteit en aan groei.”

Gastvrijheid

Vanuit zijn achtergrond in de horeca begrijpt Patrick wat gastvrijheid is. Het contact met klanten, teamwork en gezelligheid zijn belangrijk voor hem. Zowel op kantoor als privé. Daarnaast voetbalt hij  in een vriendenelftal en heeft hij snowboarden en koken als hobby’s. “Bij Kubus zijn gastvrijheid en service net als in de horeca belangrijke waarden. Weten wat je klanten verwachten en daarop inspelen, daarmee kun je het onderscheid maken.”

Kubus Doetinchem