Kubus Doetinchem organiseert informatieavonden VoorzieningenFonds

Kubus Doetinchem organiseert informatieavonden VoorzieningenFonds

27 januari 2020
/ / /
Comments Closed

Veel ondernemers hebben niets of onvoldoende geregeld bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is vaak erg duur. Diegenen die wel een AOV hebben, krijgen soms op voorhand al uitsluitingen, zodat ze voor bepaalde dingen alsnog niet zijn verzekerd. Het VoorzieningenFonds heeft hiervoor een oplossing.

Presentatie VoorzieningenFonds

Kubus Doetinchem vindt het belangrijk dat een ondernemer nadenkt over de risico’s van ziekte en overlijden. Daarom hebben we het VoorzieningenFonds gevraagd een presentatie te geven voor relaties en andere geïnteresseerde ondernemers. Deze presentatie vindt plaats op woensdag 5 februari en op dinsdag 11 februari bij Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Aanmelden gratis bijeenkomst

Heb je interesse om één van deze bijeenkomsten bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar  laura.brands@kubus.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. Je bent op beide data van harte welkom om 18.30 uur. De presentatie start om 18.45 uur en duurt 20 minuten waarna uiteraard gelegenheid is om vragen te stellen.