Festival Feestartikelen

Festival Feestartikelen

10 februari 2020
/ / /
Comments Closed

“Niemand kan straks meer om ons heen!”

Carnaval komt er weer aan! Het is weer topdrukte bij Festival Feestartikelen. Veel carnavalisten uit heel Nederland, België en Duitsland weten de feestwinkel in Doetinchem te vinden. In de loop van dit jaar betrekt de winkel een groter pand in de stad, wat de mogelijkheid biedt om verder te groeien. In Kubus Doetinchem ondervindt het bedrijf het gemak van een totaalpakket voor de administratie én heeft het een sparringpartner om de verdere groei te realiseren.

Festival Feestartikelen

Bijna 35 jaar geleden begon Ronald Peters vanuit een schuur met de verkoop van feestkleding. Al snel verhuisde hij naar de Spinbaan 21 A, een pand in het centrum. Je kunt er het hele jaar terecht voor een complete carnavalsoutfit, maar ook voor andere feestjes. Naast kleding en accessoires biedt de winkel feestversiering, schmink, ballonnenbogen en -decoratie en de verhuur van opblaasfiguren. “Als je het hier niet kunt vinden, dan slaag je nergens”, aldus Ronald. “Onze kracht is de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding, het totaalplaatje, service, meedenken en een goede logistiek. Dit heeft ertoe geleid dat we inmiddels tot de top 3 van feestwinkels in Nederland behoren.”

Groeiambitie

Ronald werkt inmiddels met zijn zoon Lars in de winkel. Het goedlopende bedrijf kreeg de kans om per 1 april aanstaande een pand aan de Transportweg 13 in Doetinchem te kopen. Ronald: “We zitten nu nog gehuurd. Bovendien geloof ik in een verdere groei. Naast onze verkoop in de winkel loopt de online verkoop ook erg goed. Het nieuwe pand biedt hiervoor meer ruimte en mogelijkheden en heeft een uitstekende parkeergelegenheid. Onze ambitie is om landelijk en in het buitenland een feestbegrip te worden, waar niemand omheen kan!”

Vertrouwen

Sinds vier jaar werkt Festival Feestartikelen voor de administratie samen met Kubus Doetinchem. “Ik kende John via de voetbal en de carnaval. Er is een klik en vertrouwen. Ik heb het gevoel samen met het team door één deur te kunnen. Dat vind ik belangrijk. Ik heb een totaalpakket, waarbij ik het inboeken van facturen zelf doe. Kubus verzorgt onder andere de BTW, de salarisadministratie en aangiften. Als ik iets heb dan kan ik altijd aankloppen en mijn vragen worden serieus opgepakt. En met de aankoop van het nieuwe pand adviseren en ondersteunen ze mij over de beste rechtsvorm, samen met een fiscalist van Kubus Coöperatie!”

Festival Feestartikelen Doetinchem

Carnavalswinkel Doetinchem