Regelingen ondernemers/zzp’ers coronacrisis

Regelingen ondernemers/zzp’ers coronacrisis

2 april 2020
/ / /
Comments Closed

De afgelopen dagen zijn verschillende wijzigingen geweest in de regelingen voor de ondernemers/ZZP’ers. De regelingen verwijzen ondernemers naar verschillende instanties, wat verwarring oproept. Bovendien gaat er kostbare tijd verloren. Daarom hebben we de  regelingen overzichtelijk op een rij gezet. Voor enkele maatregelen zijn nog geen aanvraagformulieren beschikbaar omdat deze regelingen nog niet zijn opengesteld. Zodra deze regelingen beschikbaar zijn, informeren we onze klanten.

Het noodloket is afgelopen weekend geopend.
Op de site van het RVO vind je onderaan de pagina een zoektool.
Door in de zoektool het KVK nummer in te vullen kom je er snel achter of je in aanmerking komt voor de tegemoetkoming.

Als je in aanmerking komt kunt je hier de aanvraagprocedure starten.

Update corona overzicht 30-03