Smart Clean ECO: een slimme kijk op schoon

Smart Clean ECO: een slimme kijk op schoon

16 april 2020
/ / /
Comments Closed

‘Maak van je klant een ambassadeur’ is het motto van Smart Clean ECO uit Velp. Toen Felix Maatman in 2012 startte met zijn eigen schoonmaakonderneming wilde hij een bedrijf neerzetten met de menselijke maat, kwaliteit en flexibiliteit van een klein en de professionaliteit van een groot bedrijf. Dat is hem gelukt! Met vertrouwen, positieve energie, expertise en bevlogenheid wist Smart Clean ECO in de afgelopen jaren te groeien in mensen, middelen en diensten.

Schoonmaakbedrijf

Kleine en grote MKB-ondernemingen in uiteenlopende branches in Midden- en Oost-Nederland vertrouwen op de zes vaste en flexibele medewerkers van Smart Clean ECO. Zij werken aan schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, oppervlakte- en hogedrukreiniging, calamiteitenschoonmaak en specialistische schoonmaak. Belangrijk daarbij is vanzelfsprekend de kwaliteit van het geleverde werk. “Het mooie aan ons werk is, dat je direct resultaat ziet van wat je doet”, vertelt de succesvolle ondernemer. “We gaan voor kwaliteit en prestatie en bouwen aan langlopende klantrelaties en vertrouwen. Samenwerken met ons is geen kwestie van ‘u vraagt, wij draaien’. Onze schoonmaakfrequentie stemmen we af op de behoeften van het bedrijf, waarbij we meedenken voor de meest gunstige klantoplossing. Als een opdrachtgever blij is dan zijn wij dat ook.”

Flexibel

Oog voor detail, een nette uitstraling, korte communicatielijnen, een hands-on aanpak en klein zijn en groot denken, kenmerken Smart Clean ECO dat werkt met goedwerkende, biologisch afbreekbare, duurzame materialen en producten. Felix Maatman: “We zijn prima in te zetten voor zowel kleine als grote schoonmaakprojecten en weten direct oplossingen te vinden voor problemen. Hoe uitdagender het werk, hoe meer voldoening. Ook zijn we flexibel. Als er op korte termijn extra mensen moeten worden geregeld, dan zorgen we ervoor. En heeft een klant bijvoorbeeld waterschade? Dan zijn we snel ter plaatse.”

Goed georganiseerd

Toen Felix een andere boekhouder zocht, klopte hij bij Kubus Doetinchem aan. Hij kende John Brands privé en had goede ervaringen over het administratiekantoor gehoord. “Kubus neemt Smart Clean ECO veel werk uit handen rondom de omzetbelasting, de jaaraangifte en loonadministratie. Ik kan altijd bellen voor advies en vragen en afspraken worden nagekomen. Het voelt allemaal goed georganiseerd bij Kubus, als een geoliede machine. Ik heb veel contact met Lily, die precies weet hoe mijn bedrijf en ik in elkaar zit. Dat werkt erg prettig. Ook krijg ik tijdens de jaarlijkse bespreking tips voor het bedrijf. Mijn toekomstplan? Gestaag groeien en bouwen!”