Groeien in business en personeel met linkmakers

Groeien in business en personeel met linkmakers

22 juni 2020
/ / /
Comments Closed

LinkedIn biedt veel kansen om bedrijven te laten groeien. linkmakers uit Doetinchem helpt B2B-organisaties met het halen van maximaal resultaat uit LinkedIn. Van het strategisch vinden van nieuwe klanten en medewerkers tot consistente, continue zichtbaarheid. De specialist in marketing en sales weet relevante mensen aan elkaar te verbinden en bereikt duurzame groei voor organisaties.

Sales en recruitment

Niemand zit tegenwoordig meer te wachten op onpersoonlijke telefonische verkoopgesprekken. Mark Elfring, eigenaar van linkmakers, helpt organisaties vanuit zijn achtergrond in bedrijfskunde, marketing en sales met warme, sociale acquisitie via LinkedIn. “Het ontbreken van specifieke kennis en tijd om LinkedIn consistent en effectief in te zetten, zijn redenen waarom bedrijven niet het maximale uit hun netwerk halen”, legt Mark uit. “linkmakers ondersteunt sales om relevante, nieuwe business te genereren en kan delen uit dit proces geheel uit handen nemen. Ook richt linkmakers zich op recruitment door LinkedIn te gebruiken om geschikt personeel te vinden. Daarbij legt de directeur/eigenaar van het bedrijf uiteindelijk zelf het contact met de potentiële medewerker. Vaak geeft dit een positievere reactie dan wanneer een recruiter iemand benadert.”

Structurele zichtbaarheid

linkmakers is niet alleen in te huren voor het werven van leads en personeel, maar opereert ook als  verlengstuk van bedrijven op marketinggebied. Mark: “Samen met partners ondersteunen en adviseren we bij contentstrategie zodat bedrijven structureel zichtbaar zijn. Onze kracht zit erin dat we de tijd nemen om de organisatie goed te leren kennen zodat we deze op de juiste manier kunnen vertegenwoordigen en de potentiële klant en beslisser kunnen leren kennen. Ook geven we workshops, trainingen en inspiratiesessies om LinkedIn op een slimme manier in te zetten.”

Kennis van zaken

Sinds een aantal jaren besteedt Mark de boekhouding van linkmakers uit aan Kubus Doetinchem. Hij leerde John Brands kennen bij de Businessclub van De Graafschap, waar zij beiden in het bestuur zitten. “Vanwege het goede contact met John heb ik de administratie ondergebracht bij Kubus Doetinchem. Het kantoor verzorgt mijn omzet- en inkomstenbelasting. Bovendien heeft John mij geadviseerd en geholpen bij verandering van rechtsvorm en bijbehorende fiscaliteiten. Kubus is een partij die kennis van zaken heeft. Met vragen kan ik altijd terecht bij Lily, mijn contactpersoon. Het geeft rust en scheelt tijd als je de administratie uitbesteedt en weet dat het goed wordt gedaan. Erg prettig!”

Mark Elfring