MUIS Software krijgt een nieuwe naam: KING Software

MUIS Software krijgt een nieuwe naam: KING Software

2 juli 2020
/ / /
Comments Closed

KING Software is per 1 juli 2020 de nieuwe handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software. Deze aankondiging is een logische stap, nadat vorig jaar de krachten al werden gebundeld onder begeleiding van investeringsmaatschappij Main Capital. Het doel is om de software oplossingen in de toekomst tot één ERP-platform te smeden, voor met name bedrijven in het mkb-segment.

KING Software is het hart van een onderneming. Met één platform ben je als ondernemer voorzien van de beste functionaliteiten uit drie verschillende oplossingen waarmee je bedrijfsprocessen automatiseert. De aankomende periode staat in het teken van transitie. De drie entiteiten zijn inmiddels omgevormd tot één landelijk opererende organisatie. De bekendmaking van de naamsverandering naar KING Software is daarbij een logisch gevolg. De vorming van één software platform zal geleidelijk plaatsvinden.

Wat betekent dit voor jou?

Jij hoeft nu niks te wijzigen of aan te passen en kunt gebruik blijven maken van de branchegerichte oplossingen. In de aankomende periode zullen steeds meer van diensten en producten overgaan naar de nieuwe naam KING Software. Heb je een vraag? Kubus Doetinchem staat, zoals je van ons gewend bent, voor je klaar!

King Software