Debby’s Hairvision: “Ik wil het anders doen dan anderen”

Debby’s Hairvision: “Ik wil het anders doen dan anderen”

25 september 2020
/ / /
Comments Closed

Even geen drukte of werk, maar genieten en een momentje voor jezelf nemen. Bij Debby’s Hairvision in Hummelo kun je ontspannen terwijl Debby Weijers zorgt dat je er weer geweldig uitziet. In een ongedwongen sfeer staan kwaliteit, service en de klantbehoeften voorop. “Ik ontvang mensen altijd met een kopje koffie of thee, behandel één klant tegelijk en neem hiervoor ruimschoots de tijd.”

Kwaliteit én persoonlijke aandacht

Van jongs af aan wist Debby Weijers al dat ze kapster wilde worden. Het contact met mensen, hen blij en mooi maken, is waar ze energie van krijgt. Na het behalen van haar diploma deed ze jarenlang ervaring op in verschillende kapperszaken en gaf ze les op de kappersschool in Doetinchem. In 2016 besloot ze voor zichzelf te beginnen vanuit het idee om het anders te doen dan anderen. Ze wilde een salon waar kwaliteit en persoonlijke aandacht bovenaan staan. “Ik werk alleen op afspraak, luister naar klanten en naar hun voorkeuren, neem alle tijd, kijk naar hun persoonlijkheid en adviseer eerlijk en oprecht. Wat ik belangrijk vind, is dat mensen met een goed gevoel en tevreden kapsel naar huis gaan.”

Maatwerk, persoonlijk en vertrouwd

Debby is op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van haarmode. Ze leert continu nieuwe technieken aan en volgt trainingen. Mensen uit de buurt, maar ook van heinde en verre komen er om zich te laten knippen, kleuren en stylen, maar ook voor een prachtig feest- of bruidskapsel. In januari kochten Debby en haar man een schitterende woning aan de Loenhorsterweg in Hummelo. Ze waren flink aan het verbouwen en een nieuwe salon aan het realiseren toen corona uitbrak. “En dan moet je sluiten. Het gaf me wel de tijd om rustig de verbouwing af te ronden en gelukkig weten de klanten mij sinds de opening goed te vinden.” Op fiscaal advies van Kubus Doetinchem hebben ze ook in die tijd kunnen rekenen. “Altijd kan ik bellen bij vragen, de medewerkers denken mee en komen afspraken na. Kubus Doetinchem verzorgt de btw- en jaaraangifte, maar kijkt verder en adviseerde ook op fiscaal vlak bij de verbouwing. We kennen enkele medewerkers ook privé, het klikt vanaf dag één en voelt vertrouwd. De dienstverlening is afgestemd op de klantbehoeften. Maatwerk, persoonlijk en vertrouwd, dit past bij mij!”

www.debbyshairvision.nl

Debby's Hairvision