Collectieve korting op zorgverzekering levert mooie besparing op

Collectieve korting op zorgverzekering levert mooie besparing op

3 december 2020
/ / /
Comments Closed

Ben je zelfstandig ondernemer en aangesloten bij ZZP Nederland? Dan kun je besparen door gebruik te maken van de diensten van Kubus en van een collectieve zorgverzekering.

Veranderen van zorgverzekeraar is zeer eenvoudig

Ben jij aangesloten bij ZZP Nederland, dan kun je gebruikmaken van de kortingen die ZZP Nederland mag geven bij de grootste zorgverzekeraars. Door de overstapservice hoef je zelf jouw oude verzekering niet op te zeggen.

Korting ontvangen met één telefoontje

Als je niet wilt wijzigen van zorgverzekeraar kan je besparen door met één telefoontje door te geven dat je gebruik wilt maken van het collectief van ZZP Nederland (als je dit nog niet doet).

Tot 20% korting op aanvullende verzekeringen

De korting op de basisverzekering is met 4 of 5% per persoon per jaar aanzienlijk. Op de aanvullende verzekeringen is de korting nog groter, namelijk 9 tot 20%. De collectieve korting geldt niet alleen voor de aangesloten zelfstandige maar ook voor bij jou inwonende gezinsleden/partner. Kijk wat je kunt besparen op de website van ZZP Nederland

Korting bij Kubus

Als abonnee van ZZP Nederland ontvang je bovendien jaarlijks €22,50 korting wanneer je klant wordt van Kubus. Kijk voor meer informatie over ZZP Nederland op www.zzp-nederland.nl.