Freave: “Kubus is een modern kantoor dat ons bedrijf begrijpt”

Freave: “Kubus is een modern kantoor dat ons bedrijf begrijpt”

11 december 2020
/ / /
Comments Closed

Freave uit Doetinchem timmert flink aan de weg. Recentelijk introduceerde de specialist in online maatwerksoftware het platform Achterhoek.dev, de online dienst Sportremote Business én een nieuw logo. “We werken intensief samen met klanten en zoeken continu naar oplossingen die voor hen werken.”

Freave: specialist in online maatwerksoftware

Als specialist in online oplossingen ontwikkelt Freave sinds 2015 betrouwbare maatwerk webapplicaties waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en die bijdragen aan groei. Van idee tot ontwerp, het bouwen en onderhoud en beheer, de specialisten van Freave denken zowel strategisch als pragmatisch mee. “Wat ons kenmerkt is de combinatie van creativiteit en diepgaande technische kennis”, vertelt eigenaar Ruben Gommers. “We zorgen ervoor dat processen prettig lopen. Vanuit een probleem of behoefte kloppen klanten bij ons aan. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van het klanttevredenheidsproces of het verminderen van handmatige werkzaamheden. Zo hebben wij een online tool ontwikkeld die effectief plagiaat in webteksten opspoort, een klantportaal voor een uitgeverij en een platform voor tweedehandskleding. Ook zijn onze developers in te huren bij capaciteitsvraagstukken en ontwikkelen we eigen producten, zoals checkjelinkje.nl wat consumenten beschermt tegen phishing. We werken ook samen met Google als het gaat om onderzoek naar nieuwe phishingsites.”

Modern administratiekantoor

Zo’n drie jaar geleden zocht Ruben een ander, moderner administratiekantoor in de regio. Hij ging in gesprek met een aantal kantoren en koos voor Kubus Doetinchem. “Met John Brands had ik direct een klik, het kantoor werkt modern, heeft online boekhoudprogramma’s, hanteert een persoonlijke aanpak en zit dichtbij. Zelf regel ik onder andere de facturen, betalingen en inkoop. Kubus verzorgt de btw, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. De samenwerking bevalt erg goed. Ik krijg altijd snel en persoonlijk antwoord op vragen en de medewerkers begrijpen ons bedrijf en de  context van mijn vragen!”

Bedrijven helpen

Om IT-kennis te delen, heeft Freave onlangs een platform voor kennisdeling over IT binnen de Achterhoek gelanceerd. Ook ontwikkelden de specialisten de online dienst Sportremote Business. Deze dienst kunnen werkgevers aanbieden aan werknemers om hen te helpen fit te blijven met thuiswerken. Voorbeelden waarmee het bedrijf continu inspeelt op de actuele vraag en mensen verder helpt. Ruben: “Voor de toekomst willen we verder groeien door de uniforme wens van veel bedrijven door te voeren in de maatwerk software die we ontwikkelen. Hierdoor kunnen we nog efficiënter werken en meer bedrijven helpen.”
www.freave.com 

Freave   Freave