Ecobright: ledverlichting en dimmers

Ecobright: ledverlichting en dimmers

5 januari 2021
/ / /
Comments Closed

Energiezuinige, duurzame ledverlichting is niet meer weg te denken en is interessant voor zowel het bedrijfsleven als particulieren. Ecobright uit Doetinchem levert al sinds 2012 een breed assortiment warme, dimbare ledverlichting en dimmers via de webshop www.ecobright.nl. De trendsetter groeit hard en heeft voor de fiscale en juridische ondersteuning en begeleiding in Kubus Doetinchem de juiste partner gevonden.

Nieuwe generatie ledverlichting

Acht jaar geleden startten Nick en Jorien Vriese met hun verlichtingsplatform voor de zakelijke markt en voor particulieren. Tijdens hun afstudeeronderzoek zagen ze een gat in de markt voor een nieuwe generatie ledverlichting die warm en dimbaar is en voldoende licht geeft. Sindsdien heeft een enorme groei plaatsgevonden, biedt het bedrijf een complete productlijn en is een professionaliseringsslag gemaakt. De levertijd uit de ruime eigen voorraad is ontzettend snel. Daarnaast zit dagelijks een team van de binnendienst klaar voor advies en om vragen te beantwoorden.

Ecodim: goedwerkende dimmers

Naast ledverlichting heeft Ecobright voor elk project een geschikte dimmer, die het bedrijf onder de naam Ecodim aanbiedt op de professionele markt via diverse groothandels. “Onze kracht is dat wij de klantvraag als uitgangspunt nemen”, zo vertelt Nick Vriese. “De rechtstreekse levering via Ecobright aan consumenten levert ons nuttige marktinformatie op en inzicht in problemen als knipperende of zoemende lampen en niet passend afdekmateriaal. Ecodim geeft antwoord op de zoektocht van zowel particulieren als de zakelijke klant naar een goedwerkende universele dimmer die achter bestaand afdekmateriaal past én betaalbaar is. We onderscheiden ons met de laatste technieken en door het leveren van complete unieke sets: de juiste combinatie van ledverlichting en dimmers.”

Groei

Vanwege de hoge kosten en het feit dat een accountantskantoor voor Ecobright niet noodzakelijk was, besloten Nick en Jorien op zoek te gaan naar een lokaal administratiekantoor. Ze kwamen in gesprek met Kubus Doetinchem. Nick: “Er was direct een klik en de samenwerking verloopt erg prettig. Bij vragen krijgen we snel een reactie en er wordt meegedacht. Geen moeilijke woorden, maar een persoonlijke no-nonsense benadering. Dat past bij ons! Ook heeft Kubus ons ontzorgd bij de fiscaliteiten rondom de splitsing naar een holdingstructuur en de administratie eromheen. Het is fijn een sparringpartner te hebben die oprecht betrokken is en ons bijstaat bij het realiseren van onze groeiplannen!”

www.ecobright.nl
www.ecodim.nl 

Ecobright