Beautysalon Elody: totaalconcept voor huidverbetering, ontspanning en beleving

Beautysalon Elody: totaalconcept voor huidverbetering, ontspanning en beleving

4 februari 2021
/ / /
Comments Closed

Een stralende huid en een ontspannen gevoel. Bij Beautysalon Elody zijn innerlijke rust en uiterlijke verzorging met elkaar verweven. De beautysalon geeft een gevoel van luxe, weldaad, aandacht en zorg. Eigenaresse Elody de Groot blijft ook in deze tijd vernieuwen. Daarbij krijgt ze ondersteuning op maat van Kubus Doetinchem.

Schoonheidsspecialiste en pedicure

Geen behandeling bij Beautysalon Elody is hetzelfde. Ieder mens is uniek en elke behandeling is dan ook afgestemd op de huid, het doel en de wensen. In haar natuurlijke, professionele salon in Oosterse sferen aan de Oude Terborgseweg in Doetinchem geeft Elody de Groot als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure (bindweefsel)massages, pedicurebehandelingen en huidverbeterende (en –therapeutische) behandelingen. Elody is gericht op het behalen van prachtige resultaten. “Ik werk met het natuurlijke merk PUURR en de hoogwaardige producten van Cenzaa met actief werkende, intensief huidherstellende en huidverbeterende ingrediënten. Voor het behalen van optimale resultaten geef ik adviezen over het juiste thuisgebruik van de producten. Ook blijf ik bij met ontwikkelingen en opleidingen en investeer ik in apparatuur. Als cosmedical therapist Cenzaa voer ik specialistische behandelingen als Micro Needling en (Cenzaa) Diamond Touch (Microdermabrasie) uit.”

Fiscaal advies

Op 1 oktober 2020 bestond de schoonheidssalon vijf jaar, maar Elody heeft al tientallen jaren ervaring als docente en in huidverbetering. “Ik vind het leuk om voorlichting te geven, mijn kennis over te brengen en mensen te helpen.” Via haar man, die ook ondernemer is, kwam ze in contact met Kubus Doetinchem. “Vanwege zijn goede ervaringen ben ik ook klant geworden. Ik werk met een online boekhoudprogramma waardoor ik altijd inzicht heb in mijn administratie. Het contact dat we met zowel Patrick als John hebben is erg prettig en persoonlijk. We hebben ons huis verbouwd en een eigen ingang gecreëerd voor de salon. We hadden te maken met vrij ingewikkelde fiscale constructie waarbij Kubus goed advies heeft gegeven en zaken uitstekend heeft uitgezocht en afgehandeld. De specialisten kunnen zaken in eenvoudige taal begrijpelijk uitleggen en ook met deze coronacrisis adviseren ze me over de steunmaatregelen. Ik kan er te allen tijden terecht!”

Producten bestellen

De coronacrisis hakt erin voor veel ondernemers die de deuren hebben moeten sluiten. Hoewel ook Beautysalon Elody helaas gesloten is, blijft Elody onder andere via Facebook (@beautysalonelody) in contact met haar klanten. Ook kan iedereen via de website of telefonisch producten bestellen. Deze worden opgestuurd of coronaproof bezorgd. Kijk in de webshop: https://beautysalonelody.nl/webshop/ of bel: 0314-642553 / 06-30922409.

Beautysalon ElodyBeautysalon Elody