Sifra Mode: “Klanten voelen zich hier thuis.”

Sifra Mode: “Klanten voelen zich hier thuis.”

11 maart 2021
/ / /
Comments Closed

Een outfit voor een speciale gelegenheid, in je vrije tijd of nog zoekende naar een eigen stijl? Sifra Mode in Velp heeft een breed assortiment unieke labels en artikelen die in de nabije omgeving niet zijn te vinden. In deze modezaak voor dames, heren en kinderen ervaar je een persoonlijke beleving waar je voor terugkomt. “Het draait om commitment, vertrouwen en service en dat ervaar ik ook bij Kubus Doetinchem!”

Sifra Mode in Velp

Frank Martens is met zijn vrouw Monica, met wie hij een VOF heeft, de drijvende kracht achter Sifra Mode. Samen met zijn gastvrije team van vaste gezichten staat hij voor persoonlijk, laagdrempelig contact en een eerlijk advies. “Je vindt bij ons kleding in uiteenlopende stijlen voor jong en oud tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. We hebben een grote groep vaste klanten uit de omgeving, maar ook klanten uit heel Nederland komen speciaal voor onze winkel naar Velp. Mensen voelen zich hier thuis, gaan zitten met een kop koffie en maken een praatje. Ons team kent de klanten en weet waar ze hen blij mee maken.”

Private shopping

Persoonlijke aandacht is belangrijk voor Sifra Mode. De winkel heeft dan ook bewust geen webshop. “Onze klanten hebben behoefte aan de kleding fysiek voelen, passen, kleur beleven en combineren”, vertelt Frank, die jarenlange ervaring in de modebranche heeft. “In deze coronatijd hebben ook wij helaas onze deuren tijdelijk moeten sluiten. We hebben wel de focus continu op social media en op reserveren, ophalen en bezorgen gehad. Sinds 1 maart is het gelukkig mogelijk om privé te shoppen met maximaal twee personen. Geïnteresseerden kunnen ons bellen of mailen voor een afspraak en een tijdsblok boeken tussen 10.00 en 16.00 uur.”

Service en vertrouwen

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’. Vanuit dit motto en vanuit passie voor zijn vak kiest Frank voor een goede administratieve partner die hem ontzorgt. “Voordat ik bij Kubus Doetinchem klant werd zat ik bij een accountantskantoor, dat hoge tarieven hanteerde. Sinds de overstap heb ik niet alleen veel kosten bespaard, ik werk nu samen met een partner waar ik service, commitment en snel een reactie op mijn vragen krijg. Het contact voelde direct goed en vertrouwd. Ik heb bewust gekozen voor een grotere, stabiele (franchise)organisatie. Ook krijg ik goede fiscale tips. Niet alleen in deze coronatijd, maar ook voor de toekomst als ik over een paar jaar met pensioen ga en mijn dochter de zaak gaat overnemen!”

e-mail: siframode@gmail.com
www.siframode.nl
(1) Sifra Mode | Facebook

Sifra Mode