Brex Trading Company

Brex Trading Company

18 mei 2021
/ / /
Comments Closed

Om zittend en staand werk af te wisselen, stappen steeds meer bedrijven over op zit-stawerkplekken. Brex Trading Company uit Doetinchem speelt hierop sinds begin dit jaar in door kwalitatief goede, elektrische zit-stabureaus te importeren en leveren. Voor het opzetten van een holdingconstructie werden eigenaren Mark Elfring en Peter Bertou bijgestaan door Kubus Doetinchem.

Gezondheid op het werk

De ondernemers kennen elkaar al enige tijd via de Graafschap Businessclub en werkten eerder al samen. Het contact is altijd gebleven. Toen Peter Bertou van ImmoVendi kansen in de markt van zit-stawerkplekken zag, schakelde hij de expertise in van Mark Elfring van linkmakers. De heren besloten samen de sprong te wagen en als compagnons verder te gaan. “Mensen besteden veel tijd achter hun bureau, wat belastend kan zijn voor het lichaam”, zo vertelt Mark. ”Zit-stabureaus leiden tot minder klachten in de rug, nek en schouders en tot een betere concentratie. Zelf vinden wij een goede houding en vitaliteit belangrijk en ervaren al geruime tijd de voordelen van een zit-stabureau. Dat gunnen we andere bedrijven ook. Met Brex Trading Company willen we hen voorzien van een goede ergonomische oplossing.”

BREX DESK: elektronisch zit-stabureau

Het aanbod aan zit-stabureaus is groot. Het unieke aan de zit-stabureaus van Brex Trading Company is de kwaliteit. Die uit zich in de motor weet Peter te vertellen. “De BREX DESK is voorzien van twee motoren waardoor de belasting beter verdeeld is. Deze motoren zijn in-house ontwikkeld, duurzaam en stil in gebruik. De gebruiker ontvangt 5 jaar garantie. De BREX DESK heeft een gunstige prijs-/kwaliteitverhouding en is elektrisch verstelbaar met een alles-in-één bedieningspaneel met vier geheugenstanden en bluetooth. Het standaardmodel is in drie kleuren te verkrijgen, flexibel in de breedte aan te passen en als los onderstel te verkrijgen. Hierop is het mogelijk een huidig werkblad te monteren. De bureaus zijn (straks) te verkrijgen via kantoorhandelaren en interieurbouwers. Particulieren kunnen bijvoorbeeld terecht bij www.bureaudiscounter.nl of www.design85.nl.”

Risico’s spreiden

Voor het opzetten van een persoonlijke holding voor de compagnons en een werkmaatschappij gingen de heren in gesprek met Kubus Doetinchem. Mark: “Vanuit linkmakers werk ik al samen met Kubus Doetinchem. In het prettige, informatieve fiscaal adviesgesprek met Lily en John werd duidelijk dat de holdingconstructie ons ruimte geeft om risico’s te spreiden. Kubus Doetinchem en een fiscalist van Kubus Coöperatie hebben ons verder inhoudelijk geadviseerd, met een notaris in contact gebracht en ons van de benodigde documenten voorzien. Het is erg prettig een totaalpakket te hebben bij Kubus, waarmee alle fiscale en administratieve zaken uit handen worden genomen. Zo kunnen wij ons richten op de verdere groei van onze bedrijven!”

Meer informatie: https://brextrading.com/

Peter Bertou, Mark Elfring en John Brands