Over ons

Over ons

Ondernemer zijn met de ondernemer. Onze betrokkenheid maakt een verschil! Kubus heeft kennis van én ervaring met ondernemen. We zijn een klein, jong kantoor met oprecht geïnteresseerde mensen. Nieuwsgierig en doortastend met persoonlijke aandacht, service en een scherpe blik. Klein genoeg voor een vaste contactpersoon, groot genoeg om continuïteit, een uitstekende bereikbaarheid en alle kennis van zaken te hebben.

Integraal advies

We maken gebruik van ons eigen en ons externe netwerk uit het bedrijfsleven en de Kubus Coöperatie om jou verder te helpen. Een landelijke franchiseorganisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten, specialisten in HR, loonadministratie en subsidies.

over ons administratiekantoor

“Wat ons iedere dag boeit, is de mens achter de onderneming”

over ons administratiekantoor

De factor mens

Onze deur staat altijd open. Jij bepaalt als klant welke dienstverlening bij jou past. Kubus Doetinchem & ‘s-Heerenberg investeert in langdurige relaties. Want wat ons iedere dag boeit, is de mens achter de onderneming. En daarbij maken onze mensen het verschil. We zorgen dan ook goed voor hen. Met een uitdagende omgeving en met aandacht voor ontwikkeling en vitaliteit. Zo creëren we gelukkige en goed ontwikkelde specialisten die elke dag weer van waarde zijn voor onze klanten.

Wil jij de administratie uitbesteden? Wil je verder komen als ondernemer, zoek je een klankbord?
Neem dan contact op om kennis te maken. Gastvrijheid kost immers niets!

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.

Ga naar de bovenkant