Administratie

Wil je de boekhouding (deels) zelf doen? Of liever alle administratie uitbesteden? Wat jouw wens ook is, jij bepaalt als ondernemer hoeveel werk je neerlegt bij Kubus Doetinchem & ‘s-Heerenberg.

Cijfers moeten up-to-date en correct zijn. Daar kun je van op aan. Maar we gaan verder dan cijfers. Als ondernemer moet je je immers steeds sneller kunnen aanpassen, veranderen en verbeteren. Daarom kijken we niet terug, maar vooruit. Naar wat jij vandaag doet en morgen wilt doen. En daar begeleiden we jou bij.

Kostenbesparing

Wij geloven in groei en denken in oplossingen. Daarom bespreken we verbeterpunten met jou. Waar liggen kansen voor een hogere omzet, welke kostenbesparing is mogelijk en van welke fiscale regelingen kun je profiteren? Maak gebruik van onze jarenlange, brede ervaring, onze up-to-date kennis en onze drive om jou verder te helpen!

Administratie uitbesteden

Wil je zeker weten dat jouw administratie helemaal in orde is? En wil je profiteren van alle belastingvoordelen? Kubus Doetinchem & ’s-Heerenberg is jouw betrokken, betrouwbare administratiekantoor in de Achterhoek waarop je altijd kunt terugvallen. Kom eens langs voor een kop koffie. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Psst…Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Inbegrepen documenten

  • Inkoopfacturen

  • Verkoopfacturen

  • Bonnetjes
  • Bankmutaties
  • Contracten

  • Offertes

  • Overeenkomsten

  • Belastingbrieven

Het gemak van digitale bewaarplicht in de administratie

Wij voldoen aan de voorwaarden voor de digitale bewaarplicht die sinds 2014 van kracht is. Het voordeel voor jou is dat de fysieke ordners niet meer nodeloos op het kantoor hoeven te staan. Wel raden we je aan om ondanks de digitale bewaarplicht toch te kiezen voor het bewaren van jouw fysieke administratie. Het is altijd handig om fysieke documenten paraat te hebben bij bijvoorbeeld een hypothecaire aanvraag of andere soortgelijke situaties. En heb je te maken met een steekproefonderzoek van de Belastingdienst? Dan kun je dat eenvoudig bij ons op kantoor.

Waarom is de administratie zo belangrijk?

Een goed ingerichte boekhouding is een verplichting van de Belastingdienst. Ook geeft een goed ingerichte administratie een duidelijk overzicht van de uiteindelijke boekhouding. De boekhouding, ofwel de resulterende cijfers uit de administratie, vormen het stuur voor de ondernemer.

Wanneer moet ik denken aan uitbesteding van de administratie?

Ondernemers willen uiteindelijk maar één ding; ondernemen. Wanneer je druk bent in je dagelijkse routine als ondernemer wil je niet ’s avonds nog eens aan de slag met de boekhouding. Toch is dit een verplichting van de Belastingdienst. Daarnaast heb je te maken met dagelijkse veranderingen in de fiscale regelgeving. Met andere woorden, administratie kost tijd en zonder kennis van zaken uiteindelijk veel geld.

Herken je je in het bovenstaande?
Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en offerte. We helpen meer dan graag.

Ga naar de bovenkant