Ons team

Ons team

Maak kennis met ons fanatieke, enthousiaste team dat jou helpt en jou graag een stap voor is. Kunnen zij jouw bedrijf ook ondersteunen en bijdragen aan een succesvolle groei?

administratiekantoor ons team

René

Voordat ik in 2012 startte met Kubus ’s-Heerenberg heb ik gewerkt bij enkele landelijke en regionale accountantskantoren. Ik besloot het werk op mijn eigen manier te willen doen. Dichtbij de klant, maar wel met een volwaardig dienstenpakket. Dus ik sloot me aan bij Kubus Coöperatie. Tien jaar later heb ik kantoor Doetinchem overgenomen. Bij Kubus ben ik een betrokken contactpersoon voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft. Ik vind een persoonlijke band met klanten heel belangrijk. Alleen op deze manier kan ik de kwaliteit leveren waar Kubus en ik voor staan.

Ik beheer mijn eigen klantenportefeuille en doe dus veel zelfstandig. Hierdoor weet je wat er speelt, kun je met klanten meedenken, proactief adviseren en sparren over ontwikkelingen. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. De klant heeft één persoon die helpt bij het complete ondernemerschap. Wel overleggen we veel samen. Dat houdt ons scherp en we breiden onze kennis uit.

administratiekantoor ons team

Lily

administratiekantoor ons team

Lucas

Bij Kubus krijg ik inzicht in veel ondernemingen en kan ik helpen bij hun verdere ontwikkeling. Het is een breed en klein administratiekantoor. De manier van werken is persoonlijk en de lijntjes zijn hier kort. Dat spreekt me aan. Het team is gezellig, ik word overal bij betrokken en kan hier veel doen en leren.

Het werken bij Kubus is heel uitdagend en afwisselend. Ik krijg hier alle facetten van het vak te zien en sta klanten van kantoor ’s-Heerenberg breed bij. Vooral voor BV’s verricht ik diverse zaken: van de inkomstenbelasting, BTW voor diverse landen tot dividenduitkeringen. Van A tot Z sta ik klanten bij, We hebben veel bewegingsvrijheid, werken samen, kennen geen gescheiden afdelingen en leren van elkaar.

administratiekantoor ons team

Rosalyn

administratiekantoor ons team

Lorenzo

Na mijn mbo-stage ben ik bij Kubus parttime blijven werken. Ik volg een duale opleiding hbo-accountancy. Ik heb voor Kubus gekozen omdat ik in de breedte wilde werken in een klein team. Geen dag is hetzelfde. Ik krijg de mogelijkheden te leren wat ik wil en kan. We willen het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Klanten hebben de voordelen van een klein en groot kantoor; persoonlijkheid én een totaalpakket.

Ga naar de bovenkant