Bij Kubus is ontzorgen ons doel!

Assurantiën kun je als ondernemer met een gerust hart overlaten aan jouw Kubus specialist. Onze assurantiespecialisten hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van verzekeringen en laten zich niks wijsmaken. Wij adviseren en regelen de basis verzekeringen voor je, afgestemd op jouw situatie of wensen. Beroepsaansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid zijn onder andere zaken die je goed moet regelen. Wij kennen de juiste producten en ook hedendaagse oplossingen zoals het Broodfonds. Alles om je onderneming financieel gezond te houden, ook als je dat zelf even niet bent of een medewerker ziek is.

Doe een risicoanalyse bij je Kubus adviseur

Er is ook altijd een risico dat je niet op de juiste manier verzekerd bent tegen zaken waar je jouw onderneming of jezelf als ondernemer tegen in wilt dekken. Je moet er niet aan denken hier achter te komen, juist als je de verzekering zo hard nodig hebt! Een audit van Kubus breng de risico’s van je onderneming in kaart. Met de risicoanalyse van Kubus assurantiën krijg je heldere antwoorden op vragen als:

  • Welke risico’s loopt mijn bedrijf?
  • Waarop hebben deze risico’s betrekking?
  • Wat is de kans dat het risico zich manifesteert?
  • Wat is de directe schade en wat is de gevolgschade (zoals verplichtingen niet na kunnen komen, schade aan mijn imago) als dit risico werkelijkheid wordt?
Ga naar de bovenkant