Marketing & Media door Kubus Smart

Kubus Smart is het full-service no nonsense media & marketing bureau binnen de Kubus Coöperatie. Het maken, onderhouden en optimaliseren van websites is onze corebusiness. Wij zien het creëren van een website als een totaal project. Je wil natuurlijk ook dat je te vinden bent op Google, anders heeft jouw website geen enkele functie. Het (on)betaald vindbaar maken van websites is waar wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Wij leveren niet alleen technisch zuivere website maar houden bij elke stap ook rekening met het SEO en Google Ads traject. Of het nou gaat om het verzamelen van leads of verkopen van producten, wij helpen je graag!

Content creatie

Een website bestaat natuurlijk niet alleen uit goed doordachte teksten maar ook uit foto’s en video’s. Dit kan uitbesteed worden maar waarom zou je dat doen? Wij nemen ook dit mee in het totaalpakket en zijn bedreven in foto- en videografie. Zo hebben wij ook alle Kubus foto’s mogen maken. En natuurlijk de Fiscaal Actueel video’s.

Vraag jouw Kubus adviseur naar meer info

Kun jij wel wat hulp gebruiken met je online marketing? Ga dan eens met jouw Kubus adviseur in gesprek of neem rechtstreeks contact met Kubus Smart op. Wellicht kan Kubus Smart jou verder helpen.

Contactgegevens

Assendorperstraat 130-132
8012 CC Zwolle
085 – 0516 870
info@kubussmart.nl

Ga naar de bovenkant